Onderhoud

Een voorwaarde voor een mooie tuin is goed onderhoud.

Ook u wilt natuurlijk nog lang kunnen genieten van de fraai aangelegde tuin. Vakkennis en ervaring van Kramer & Molenveld kunnen u daarbij helpen. Graag voeren wij de werkzaamheden uit die er niet alleen voor zorgen dat de tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet maar ook de levensduur van uw tuin verlengen. Denk daarbij aan het snoeiwerk, het knippen van hagen en coniferen, de voor- en najaarsbeurten en, vaak vergeten, het bemesten. Maar ook constateren en bestrijden van ziektes of plagen.

Desgewenst kunt U de afspraak maken deze werkzaamheden jaarlijks uit te laten voeren zodat U daar geen omkijken meer naar heeft. U wordt dan van tevoren gebeld of het gelegen komt dat we de betreffende onderhoudsbeurt komen uitvoeren.

Natuurlijk is het ook mogelijk een onderhoudscontract op te stellen voor het volledige onderhoud. Voor de diverse onderhoudswerkzaamheden is Kramer & Molenveld uitgerust met vele moderne machines die deze werkzaamheden niet alleen vereenvoudigen maar tevens zorgen voor een snel en verzorgd afleveren van uw opdracht.