Ontwerp

Aan elke opdracht gaat een grondige voorbereiding vooraf. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek worden samen met de opdrachtgever de wensen en ideeën geïnventariseerd. Niet alleen het perceel en de woning wordt ingemeten maar er wordt ook gekeken naar de omgeving en overige zaken die van belang zijn voor het eindresultaat. In de ontwerpfase worden de wensen en ideeën van de opdrachtgever met de praktische mogelijkheden gecombineerd tot een weloverwogen ontwerp.
Dit fullcolor ontwerp wordt voorzien van namen en beschrijvingen van de gebruikte materialen en beplanting. Ter verduidelijking van bouwkundige elementen in het ontwerp worden zo nodig doorsnede- en detailtekeningen gemaakt.

Tijdens een tweede gesprek worden eventuele wijzigingen en suggesties doorgenomen om uiteindelijk tot een plan te komen dat aan alle wensen van de opdrachtgever voldoet.
Ook het financiële plaatje wordt besproken om elke onaangename verrassing achteraf te voorkomen.

Interactief

Om de ontwerpen nog duidelijker en inzichtelijker te maken is het mogelijk om deze digitaal en interactief te leveren.
Op deze wijze kan men met één muisklik op het ontwerp afbeeldingen en beschrijvingen van de gebruikte materialen en beplanting bekijken.

Artist Impression

Om de opdrachtgever een duidelijk beeld te geven
van het uiteindelijke resultaat is het tevens mogelijk
een zogenaamde ‘artist impression’ te laten maken.

Alvast een kleine blik in de toekomst.

Plantinfo

Ook voor de doe-het-zelvers kunnen we het gehele assortiment aan planten leveren. Op onze website vindt u hiervoor het plantenselectieprogramma ‘Plantinfo‘ waarmee u op basis van kenmerken en afbeeldingen heel eenvoudig zelf een keuze maken uit het enorme assortiment planten.
Om uw wensen en voorkeuren aan te geven welke planten in het eventuele ontwerp worden opgenomen of om hier een lijst mee samen te stellen met het verzoek om een prijsopgave of bestelling.