Offertes, materiaalschaarste en planning

Door de enorme drukte in de branche heerst er momenteel een behoorlijke krapte op de markt. Vooral hout en bestratingsmaterialen zijn schaars maar ook beplanting is dat inmiddels. Artikelen zijn niet, moeilijk of slechts beperkt leverbaar en de levertijden worden steeds langer. Dit zet niet alleen de prijzen onder druk maar ook de planning van de uitvoering wordt, mede door gebrek aan personeel, steeds moeilijker.

 

Wij doen ons uiterste best ons aan de prijzen van onze offertes te houden door materialen onmiddellijk na akkoord van de offerte te bestellen en op afroep te plaatsen. De planning moet echter nogal eens aangepast worden doordat producten eenvoudigweg (nog) niet leverbaar zijn. Wij vragen u dan ook om tijdig uw eventuele plannen kenbaar te maken, bij uw materiaalkeuze goed te letten op beschikbaarheid en prijswijzigingen. Veel van onze materialen komen van Weulen Kranenbarg in Vorden en zij hebben een webshop waarin u de actuele prijzen en voorraden kunt vinden.

Wij zullen dan, op onze beurt, ons uiterste best doen om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Maar onze welgemeende excuses dat de wachttijden momenteel langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent.